lördag 2 augusti 2008

Hemma igen

Nu har jag mycket att skriva om.

Torsdagen den 31 juli
Jag lämnade Bella på mötesplatsen för fotbollstjejerna, nu bär det av till Lysekil för henne och fotbollscup. Lycka till tjejer, jag håller på er.
Nessa och jag åkte till Göteborg. Vi startade med en fika hos pappa, vi var ju tvugna att vänta tills affärerna öppnade. Nessa köpte sig en gitarr och ett notställ på Gitarren på Skanstorget. Snacka om en överlycklig tjej.


Efter inköpen åkte vi till Barres land och tillbringade ett par timmar där. Middag fick vi hemma hos Barres syster Angela med familj, det var himmelskt gott.

Fredag 1 augusti
Vaknade hyfsat tidigt i morse, smög upp och tog mig en kopp kaffe. Satt ute i hammocken och njöt av solen och kaffet. Efter cirka en timma smög jag upp och väckte Nessa. Jag sa till henne att ta på badkläderna så skulle vi gå ner till havet och ta oss ett morgondopp medan de andra fortfarande sov. Det var underbart skönt i vattnet.
När vi kom tillbaka till huset hade Barre och Nathalie vaknat så vi käkade lite frukost. Låg på gräsmattan och solade ett tag sen bar det av ut på sjön med Barres båt. Härligt.

Vi låg på klipporna och njöt, sen dök Anders och Helene upp med sin "stora" båt. Jag simmade dit och de andra tog Barres "lilla" båt ut till dem. Vi satt där och snackade lite sen åkte vi in i hamnen.
Nessa och jag tog vägen förbi pappa när vi åkte hem sent på kvällen.

Lördagen 2 augusti
Ett tokigt ryck var vad vi fick idag, vi åkte till IKEA och köpte lite nya saker till Nessas rum.

Ett litet bord att ha mitt i rummet.

En byrå samt lasyr, den ska bli vit och ska ersätta sminkbordet.

Ytterligare ett bord som ska fungera som ett mindre skrivbord, hurts kommer senare.
Nessa sa att hon var så lycklig för dessa tre dagarna som vi var ensamna samt för allt hon fått. Kul att hon får känna att hon får lite också, det har varit mycket Bella denna sommar.

Ja du kära läsare hoppas du känner dig uppdaterad nu när jag har förklarat våra senaste dagar.
Kram och godnatt

Inga kommentarer: