torsdag 20 november 2008

Blommor och uppvaktning

När jag kom till jobbet i morse så stod det en underbar blomma på mitt skrivbord. Det var en kollega som uppvaktade mig och Leonel för att vi klarat vår examen.
På eftermiddagen kom Berit runt och gav mig en bukett med blommor. Jag känner mig väldigt uppvaktad och det känns lite ovant, men det känns ganska skönt också. Detta är ingen känsla som man är van vid men jag skulle gärna vänja mig vid den för just nu så känns det väldigt bra. Kanske betyder en filosofie magister examen mer än jag egentligen trott, jag har ju bara pluggat en massa på nätterna samt rest runt och gjort intervjuer, men gör inte alla så?
Vi hörs senare, ska gå och fotografera mina blommor så du kära läsare får se dem.

4 kommentarer:

Linda sa...

Gratulerer igjen Cathi! Du fortjener alle blomster og alle gratulasjoner! Det er ikke alle som sitter og leser om nettene og springer rundt og intervjuer i øst og vest! Du er kjempeflink!! Helser fra alle her! ps vi fikk snø i dag!

Linda sa...

Hei igjen! når du er ferdig å lese fag, så kan du jo kose deg med gode bøker. eg kan anbefale senor peregrino av cecilia samartin. Likte den godt:o) god helg

Anonym sa...

Du är verkligen duktig Cathrine! Många gratulationer från mig!
Kram, Marina

Cathis sa...

Tack för supporten, utan det stöd jag fått från mina vänner hade jag inte klarat något av det som jag har gjort.