lördag 27 september 2008

Lugna lördag

Hej mina kära läsare.
Ja då var man tillbaka vid tagentbordet igen.

I tisdags var det ytterligare en lektion med spanska låter, denna vecka blev det Manu Chau, Ricky Martín samt en spansk barnlåt som heter VEO VEO. Alla tre låtarna var populära och det kändes bra.

Onsdag var heldag på skolbänken. Var på HLK i Jönköping hela dagen, nu är det handledningskursen som startar. Kul att sitta med kollegorna och njuta av att någon annan talade men samtidigt så har jag tyvärr blivit lite uppstressad just nu för det är så mycket som händer, eller inte händer nu så det känns lite jobbigt.

I går var vi i Göteborg och på Liseberg. Vi lyssnade på HÅKAN HELLSTRÖM och nu var det Bella som köpte sig en ny tröja, den är väldigt grön.

Efter Liseberg åkte vi hem till pappa och stannade där över natten.

I förmiddags åkte vi hem, när vi kom hem så tog jag och Nessa en promenad till idrottens hus. Hon har avslutning på fotbollssäsongen och jag promenerade hem igen.

Vi hörs snart igen. Jag tänker på er mina underbara läsare.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej vännen!
Visst är det märkligt att det är det man INTE gör, eller det som INTE händer som stressar upp en och inte det man gör... Hoppas ditt badrum börjar bli klart iaf!
Kram Marina

Cathis sa...

Jag hoppas också att det händer något snart. Jag börjar tröttna på att på i en byggarbetsplats med "utedass". Nej nu får jag det att låta värre än det i verkligheten är. Kram Cathi